קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות24
מגזין

אופים ספגטי ירקות

אופים ספגטי ירקות
אופים ספגטי ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, סלרי, ספגטי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי חזיר אופים, ספגטי אופים, ו לאפות פיצה ספגטי.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים 1-1 / 2 כוסות רוטב ספגטי; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הקישואים, הסלרי, הגזר, הפטריות והבצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
שכבה עם מחצית מתערובת הספגטי, גבינת קוטג', ירקות וגבינת מוצרלה. חזור על שכבות. מכסים ברוטב שנותר; מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ספגטיספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.