אופים ספגטי ירקות
אופים ספגטי ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, סלרי, ספגטי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי חזיר אופים, ספגטי אופים, ו לאפות פיצה ספגטי.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים 1-1 / 2 כוסות רוטב ספגטי; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הקישואים, הסלרי, הגזר, הפטריות והבצל בשמן עד שהם רכים.
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם מחצית מתערובת הספגטי, גבינת קוטג', ירקות וגבינת מוצרלה. חזור על שכבות. מכסים ברוטב שנותר; מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.