אורז חום וירקות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 225 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחים, בצל, בטטה ומרק עוף. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 81%. ירקות ג'ינג'ר על אורז חום, אורז חום עם ירקות בגריל, ו אורז חום עם ירקות בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים אורז בסיר איטי משומן של 4 או 5 קילו. בקערה גדולה שלבו את הדלעת, התפוחים, הבטטה, הבצל, המלח והפלפל; הוסף לסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לשימור,
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מרק על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהירקות רכים. מערבבים צימוקים וטרגון.