אורז מטוגן אינדונזי דורש על 912 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 436 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי, ו אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל.
הוראות
1
יש לשטוף אורז במסננת גדולה ולנקז היטב. להביא אורז, מים, ו 1 1/2 מרק עוף כוסות לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר כבד 4 ליטר. מחבת כיסוי, ואז להפחית את החום נמוך מאוד לבשל עד הנוזל נספג ואורז הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מחבת מחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות. להתפיח בעדינות עם מזלג, ולאחר מכן להעביר קערה רדודה גדולה או תבנית אפייה רדודה גדולה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. אורז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חום 1 ליטר שמן בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה עד מדחום רושם 191°. בעדינות טיפה 2 krupuk לתוך שמן, ואז מטגנים עד שהם צפים אל פני השטח, להתכרבל, ולהרחיב, על 20 שניות. הפעל krupuk מעל ומטגנים עד זהב חיוור, כ -10 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. מטגנים הנותרים krupuk ב 3 קבוצות באותו אופן, העברת מגבות נייר כדי לנקז, ואז מגניב לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לשבור את האורז לדגנים בודדים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
חום שנותר 3 כפות שמן ווק מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים עוף ומטגנים עד בחוץ הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים שרימפס, צ ' ילי ומלח ומערבבים עד שרימפס מבושלים רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים 1/4 מרק כוס הנותרים עם מאניס ketjap ואורז ומערבבים ומטגנים עד אורז מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kecap Manis
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
הסר ווק מחום ומערבבים ברוטב דגים וצדפות עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מגישים נאסי גורנג על מגש עם krupuk, פרוסות מלפפון, וביצים קשות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
1-1/2 אונקיות. ג'ין
12
* זמין ב adrianascaravan.com.
1
Krupuk יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.