אורז פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו אורז פטריות בר. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 303 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם ציר עוף, פטריות שיטאקי, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 31%. מתכונים דומים: אורז בר פטריות, אורז בר פטריות, ו אורז בר פטריות.
הוראות
מחממים 3 כפות חמאה ו -2 כפות שמן במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד להזהבה.
בסיר בינוני מחממים את יתרת החמאה והשמן על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בחמאה ובשמן.
מוסיפים 6 כוסות מהציר, 1 כפית מלח ואבקת הפורצ ' יני, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים. מקפלים פנימה את תערובת הפטריות, עוד ציר, במידת הצורך, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים לחום, כ -5 דקות.