אטופי עוף ונקניק
מתכון עוף ונקניק Etouffee מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, פלפל, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: נקניק ופטריות Étouffée, שרימפס ונקניק Étouffée, ו שרימפס ועוף Etouffee.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ועוף; מבשלים עד מיצים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם מזלג.
בעוד העוף מתבשל, מניחים נקניק במנה בטוחה למיקרוגל עם מספיק מים כדי לכסות. מיקרוגל על 5 דקות גבוהות; לנקז נקניק ולהוסיף לתערובת עוף.
מוסיפים עגבניות לתערובת עוף; מבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים רסק עגבניות ומרק; מערבבים עד מעורבב היטב. מבשלים 3 דקות או עד מבעבע.