איטי בישול פטריות בר פסטה אלפרדו עם אגוזי מלך
איטי בישול פטריות בר פסטאן אלפרדו עם אגוזי מלך יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 671 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, עלי תרד לתינוקות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פטריות בישול איטיות ופילאף אורז בר, אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות, ו אורז בר מבושל איטי ומרק פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. כפית 1 כוס של רוטב אלפרדו בתחתית של סיר איטי.
מורחים 1 חבילה של פסטה על רוטב. למעלה עם 1/2 כוס גבינה מגורר, 2 כוסות של עגבניות 1/2 כוס אגוזי מלך.
מפזרים פלפל. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם 1 כוס רוטב אלפרדו. מקררים את שאריות רוטב אלפרדו לשימוש נוסף.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 2 שעות. מערבבים בתרד ממש לפני ההגשה.
מקשטים מנות בודדות עם גבינת פרמזן מגולחת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.