קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

אנצ'ילדות עוף לבבי

אנצ'ילדות עוף לבבי
אנצ'ילדות עוף דשנות עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 46 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חזה עוף, רוטב אנצ'ילדה, שמנת וצ'ילי. זהו מתכון די יקר לחובבי האוכל המקסיקני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62%. הציון הזה די טוב. נסו אנצ'ילדות בקר לבביות, אנצ'ילדות בקר לבביות וגבינות ואנצ'ילדות דה פולו (אנצ'ילדות עוף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב-3-Qt. בישול איטי, משלבים את העוף, רוטב האנצ'ילדה והצ'ילי. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מוציאים את העוף ומגררים בעזרת שני מזלגות. שמור 1-2/3 כוסות מיצי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
יוצקים את מיצי הבישול הנותרים לקערה גדולה; מוסיפים את השעועית והעוף המגורר. מצפים שניים 8 אינץ' בטוחים למקפיא. צלחות אפייה מרובעות עם ספריי בישול; הוסף 1/2 כוס מיצים שמורים לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים כ-1/3 כוס תערובת עוף במרכז כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מגלגלים ומניחים עם התפר כלפי מטה בכלים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
יוצקים את שאר המיצים השמורים מעל; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מכסים ומקפיאים מנה אחת עד 3 חודשים. מכסים ואופים את הכלי השני ב-350 מעלות למשך 20 דקות. לגלות; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9
לשימוש באנצ'ילדות קפואות: מפשירים במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
11
אופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנצ'ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.