אנצ'ילדות שעועית רעננה
אנצ'ילדות שעועית מחודשות דורשות כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 6 ומחירו 1.39 $ למנה . בבמנה עיקרית זו יש 356 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. אם יש לכם אבקת שום, טורטיות קמח, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם ציון של 49% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף, גבינה ושעועית מחודשת במוצאי שבת , אנצ'ילדות סקיני ריפריד שעועית ועוף עם רוטב אנצ'ילדה ביתי ומטבל שעועית מחודשת .
הוראות
בקערה גדולה שלבו את השעועית, גבינת הקוטג' ו-1 כוס גבינת צ'דר; לְהַפְרִישׁ. לרוטב, במחבת טפלון גדולה, טורפים את השמן, הקמח, אבקת הצ'ילי, אבקת השום והמלח עד לקבלת רוטב חלק. מערבבים פנימה בהדרגה את המים, החומץ והבצל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
טובלים את שני הצדדים של כל טורטייה ברוטב.
מניחים כ-1/2 כוס תערובת שעועית במרכז כל טורטייה.
מגלגלים ומניחים עם התפר כלפי מטה ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
יוצקים את הרוטב הנותר מעל; מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
אפשר לשלב מקסיקני עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.