קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנצ'ילדות עוף מהירות

אנצ'ילדות עוף מהירות
גשו לסופר וקנו בשר עוף, טורטיות קמח, מרק גבינת נאצ'ו מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אנצ'ילדות עוף מהירות, אנצ'ילדות עוף מוקרם מהיר, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב שמנת תוצרת בית-מהיר וקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרק גבינה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק גבינת צ ' דרמרק גבינת צ ' דר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה בינונית, לשלב עוף, סלסה, צ ' ילי ורק 2 כפות של תערובת מרק חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סלסהסלסה
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים על תערובת 1/3 כוס עוף על כל טורטייה, להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
גלולגלול
5
מניחים טורטיות בשמן קל, צלחת אפייה 3 ליטר, ולהפיץ הנותרים מרק חלב לערבב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
מרקמרק
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.