קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

אנשובי וברוסקטה זית

אנשובי וברוסקטה זית
המתכון אנשובי ברוסקטה זית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 1077 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי יכול בשמן זית, עשבי תיבול העליון, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה עגבניות מיובשות ואנשובי, ברוסקטה אנשובי עם אבוקדו ומריה, ו Bruschetta פלפל אנשובי ו Piquillo (מתכונים דומים).

מרכיבים

60אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט2oz או יכול אנשובי בשמן זית, סחוט6זיתים שחורים, מגולענים ופרוסיםזיתים שחורים, מגולענים ופרוסים11 קילו קישואים,עשבי תיבול יבשים מעורביםעשבי תיבול יבשים מעורבים4ריבס, קצוץ טרי או קפואבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1שן שוםשן שום4ריבס, קצוץ טרי או קפואעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצהעשבי תיבול העליון עם פרוסות זית 2 חתיכות של אנשובי דפוס חוצה12פרוסותלחם איטלקי, כמו ג'בטהלחם איטלקי, כמו ג'בטה1rackמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחוםמחממים את broiler על ההגדרה הגבוהה ביותר שלה ואת המיקום של 4in (10cm) מהחום4ריבס, קצוץ טרי או קפואלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבעלטגן את הברוסקטה במשך 2-3 דקות, או עד המוצרלה נמס והוא מבעבע115אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה 4oz, סחוטגבינת מוצרלה 4oz, סחוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואאנשובי וברוסקטה זיתאנשובי וברוסקטה זית4ריבס, קצוץ טרי או קפואמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרהמגישים חם עם פרוסקו צונן או בירה קרה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1טוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשתטוסט הלחם עד זהב משני הצדדים. לשפשף בצד עם הצד לחתוך של השום. & מברשת3(חוֹרֶף)3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה3-4 כפות רוטב עגבניות בבקבוק, או פירה1אודות בעובי (2 ס אודות בעובי (2 ס " מ)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזריםמתבלים במלח ופלפל. שים פרוסת מוצרלה על כל אחד, מפזרים1פרוסהאותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ואותו צד של כל אחד עם שמן.מורחים כל ברוסקטה עם 2 כפית רוטב עגבניות ו4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערבמתאבנים מלוחים אלה הם אידיאליים עם משקאות לפני ארוחת ערב