קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

אסיה Primavera עם אטריות אודון

אסיה Primavera עם אטריות אודון
אסיה פרימוורה עם אטריות אודון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, פטריות פורצ'יני, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: אטריות אודון W / ירקות אסיאתיים ורוטב בוטנים, אטריות אודון עם ברוקולי, ו אטריות אודון שומשום.

הוראות

1
שלב מים חמים ופטריות מיובשות, ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים את הפטריות דרך מסננת מעל קערה, ושומרים את הנוזל השריית והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים אטריות במים רותחים 3 דקות, השמטת מלח ושומן, ולנקז. להחזיר אטריות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הוסף שמורות השריית נוזל, רוטב סויה, ופלפל; להביא לרתיחה, ומבשלים 8 דקות או עד השריית הנוזל נספג. מערבבים את פטריות פורצ ' יני שמורות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
מחממים שמן שומשום במחבת ווק או מחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים טופו, דשא לימון, זנגביל ושום, ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
מוסיפים קישואים, פטריות כפתור ופטריות שיטאקה, ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
8
להוסיף בוק צ ' וי, ומערבבים 3 דקות או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
9
מחלקים תערובת אטריות באופן שווה בין 4 קערות רדודות, העליון עם תערובת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2בצל צהוב בינוני, קצוץפרוס דק עלי בוק צ'ויפרוס דק עלי בוק צ'וי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות כפתור פרוסותפטריות כפתור פרוסות2(חוֹרֶף)שמן שומשום כההשמן שומשום כהה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטריות פורצ'יני מיובשות (אודותכוסות פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גביע קוביית אקסטרה המשרד טופו (אודותגביע קוביית אקסטרה המשרד טופו (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה2(חוֹרֶף)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדשא לימון טרי קצוץדשא לימון טרי קצוץ2(חוֹרֶף)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכובעי פטריות שיטאקי פרוסיםכובעי פטריות שיטאקי פרוסים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות אודון לא מבושלות (אטריות עבות, עגולות טריות יפניות) או ספגטיאטריות אודון לא מבושלות (אטריות עבות, עגולות טריות יפניות) או ספגטי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1-inch) julienne-לחתוך קישואים(1-inch) julienne-לחתוך קישואים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יבש קריק הכרם Chenin Blanc יבש, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!