אסיה כתום בשר
אסיה כתום בשר נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סטייק סינטה בקר, שמן קנולן, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אסייתי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק בקר ואטריות אסייתי עם 5 מרכיבים מרק בקר, אסיה כתום טופו, ו עוף כתום אסייתי.
הוראות
מגררים דק את הקליפה משני תפוזים; מניחים בצד.
חותכים רצועות דקות של קליפת תפוז מהתפוז שנותר לקישוט; מניחים בצד. סוחטים מיץ מכל התפוזים.
חותכים בצל כדי להפריד בין החלקים הלבנים והירוקים. פורסים דק חלקים לבנים; חותכים חלקים ירוקים ל -1 אינץ'. אורכים לקישוט.
לרוטב, בקערה קטנה, שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים פנימה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את רוטב הסויה, השום, הג ' ינג ' ר, קליפת התפוז המגוררת וחלקי הבצל הלבנים; מניחים בצד.
במחבת טפלון גדולה או בווק מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בקר מוקפץ בשמן עד שהוא כבר לא ורוד. מערבבים את הרוטב ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מקשטים ברצועות קליפות תפוז ובצל שנותר.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
קרוגר-רומפ מונסטרר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא הגבוה ביותר מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט מזוהם וטיחים מאובקים. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות של קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.