תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס & הליבוט Basquaise. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 832 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ vanillalatte.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, piment d ' espelette, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Basquaise Poulet, Basquaise טונה, ו מתכון Basquaise דגים צלויים כולו (מתכונים דומים).
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.