אספרגוס בגריל וסלט מלון
אספרגוס בגריל סלט מלון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אספרגוס, גבינת בוראטה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט טופו ומלון בגריל, מלון מוסקט צהוב (סלט מלון), ו סלט טונה צרוב עם Herbes de Provence, תפוחי אדמה Fingerling בגריל, מלח מעושן היקורי & סלט אספרגוס מגולח.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה.
אופים במשך 12 עד 14 דקות עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. קוצצים את הפרושוטו לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. בקערה בינונית, לזרוק יחד את האספרגוס 2 כפיות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. גריל במשך 2 עד 3 דקות כל צד עד פריך-מכרז.
בקערה בינונית, לשלב את מיץ לימון 2 כפות שמן זית.
להקציף עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיף את מלון גבינת מוצרלה ולזרוק עד שכל החומרים משולבים.
סדר את האספרגוס על מגש. באמצעות כפית מחוררת, כפית מלון וגבינת בורטה על גבי האספרגוס.
טפטוף כל ויניגרט שנותר מעל.
מפזרים את הפרושוטו וצנוברים על גבי ומגישים.
* הערה של קוק: כדי טוסט צנוברים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך 8 עד 12 דקות עד השחמה קלה.