אספרסו תאריך יומן עם יוגורט יווני
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו יוגורט יווני עוגת גבינה אספרסו Vanillan, יוגורט יווני עם דבש/מערבולת תאנה / תאריך, ו גלילי פילו תאריך ואגוז עם יוגורט ודבש יווני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, משלבים את אבקת האספרסו עם הסוכר החום וכוס 1 של מים חמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התאריכים ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את התאריכים לצלחת כדי להתקרר. לקלף את התאריכים ולהשליך את העורות. קוצצים בגסות את התאריכים, מוסיפים 2 כפות של הסירופ שלהם כדי לשחרר אותם מעט. כפית את תערובת התאריך על גיליון של ניילון לעטוף להתגלגל לתוך יומן 6 אינץ'.
מגלגלים את בול העץ ומסובבים את הקצוות כדי לאטום. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
פתח את היומן וחתוך ל-12 פרוסות; העבר לצלחות. מעל כל פרוסה עם מנה של יוגורט, מפזרים פיסטוקים ומגישים.