אפונה & בצל סגול טארט
טארט בצל אפונה & האביב עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, אפונה, בצל אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו עוגת בצל אביב, אספרגוס וטארט בצל אביב, ו גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6.To הפוך את המאפה, להטות את הקמח ואת העומס לתוך מעבד מזון, ו pulseuntil התערובת דומה finebreadcrumbs.
מוסיפים את הגבינה ואת pulse לשלב.
מוסיפים 2-3 כפות coldwater ומערבבים לבצק מוצק.להטות את הבצק החוצה על flouredsurface קלות ללוש בקצרה.
רול את andline 30 x 20cm מלבני בדיל (או a26cm עגול פח) - אין צורך לקצץ את הקצוות מאפה. צ ' יל במשך 15 דקות, thenline עם אפייה קלף, למלא עם שעועית מתקתקת ואופים עיוורים במשך 10 דקות.
הסר את הקלף והשעועית, ופיק במשך 10 דקות נוספות עד ביסקוויט. לקצץ את מאפה עודף באמצעות אולסכין חדה.להפחית את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 4.ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל המדהים ומטגנים בעדינות לכמה דקות עד שמתרככים.
מוסיפים את האפונה, העונה ומבשלים בעדינות, בוחשיםכדי, במשך 5 דקות נוספות.עצה למעבד המזון עם תמילק ולעבוד פירה.מקציפים את הביצים בקערה גדולה, thenbeat בfrème fraîche,אגוז מוסקט, מחצית הגבינה, פירה אפונה וseasoning.
יוצקים לתוך הבצק ומפזרים את הגבינה הנותרת.
אופים במשך 25-35 דקות עד המילויהואמאשר קלות השחמה.