תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pea Fritters שחור עיניים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 571 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, פלפל, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו אפונים שחורות עיניים, אפונים עם עיניים שחורות עם רוטב פלפל חריף, ו אפונים עם עיניים שחורות עם רוטב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חום 1 כף שמן קוקוס במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום ושום וטחון עד רך, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך, להוסיף 2/3 של אפונה שחור עיניים ולרסק את כל החומרים יחד עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שום
תפוח אדמה
בצל
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
4
הסר מהחום וקריר מעט.
5
מוסיף את הקמח, ביצה, בצל ירוק, אורגנו, גרידת לימון, קאיין, ו 1/4 ל 1/2 פירורי לחם כוס לתערובת האפונה. מקפלים את הגבינה ואת הנותרים שחור עיניים אפונה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
בצל ירוק
גרידת לימון
פלפל קאיין טחון
אורגנו
גבינה
קמח לכל מטרה
אפונה
ביצה
6
מניחים את פירורי הלחם הנותרים בקערה רדודה. מחלקים את הבלילה לתוך 12 מנות באמצעות כף מנה 1 1/2-אונקיה. לחץ לתוך שטוח 1/2 אינץ ' -דיסקים עבה מעיל בפירורי הלחם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים את השמן הנותר, בקבוצות, צורבים את השרפרף עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
9
מניחים על תבנית אפייה ומסיימים לבשל בתנור עד לבישול, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
למעלה עם ריבת הבצל ומקשטים עם הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
בצל
ריבה
11
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את הבצל, גרידת לימון, זנגביל, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הבצל מתחיל להפוך שקוף, על 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
ג ' ינג ' ר
בצל
מלח
13
מוסיפים את כוסברה, 1/4 כוס הסוכר החום וחצי מיץ לימון ולהפוך את החום לנמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים לבשל למטה והנוזל הוא התאדה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
כוסברה.
בצל
14
מוסיפים 1/3 כוס מים כל 10 דקות וממשיכים לבשל עד הבצל סמיך וזהוב חום, כ 55 דקות. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס סוכר חום ומיץ לימון ומבשלים עד הסוכר החום נמס, 3 עד 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם.