קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק ריקוטה טארט

אפרסק ריקוטה טארט
טארט ריקוטה אפרסק דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, בצק פיצה, פפיטות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 23%. נסו ריקוטה טארט, טארט אפונה וריקוטה אנגלי, ו טארט ריקוטה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה. זרוק את האפרסקים למים למשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר ושטוף תחת מים קרים. השתמש בסכין קטנה כדי להחליק מהעורות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
חותכים כל אפרסק ל 8 טריזים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
4
שלב את הריקוטה ו 1/4 כוס הסוכר; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו את הקינמון, אגוז המוסקט ושאר הסוכר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מקמחים קלות את גב נייר אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מרדדים את בצק הפיצה לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
7
מניחים את הבצק על גב תבנית האפייה ומברישים אותו בחצי החמאה. מחממים גריל גז לגבוה; התאם את הטמפרטורה לנמוכה לאחר 15 דקות. (אם מבשלים על פחם, אפשר לגחלים להישרף עד לכיסוי אפר אפור.) בעזרת נייר האפייה כמו מרית גדולה, הופכים את הבצק ישירות על הגריל. מבשלים עד שחלקו התחתון של הבצק מתחיל להשחים, 4 עד 6 דקות. (הקרום עלול לבעבע.) בעזרת מלקחיים, החלק את הבצק חזרה על תבנית האפייה, ואז הפוך את הצד הלא מסולסל על הסורג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
8
מברישים את הצד המבושל של הבצק בשאר החמאה. מסדרים מעל את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
חמאהחמאה
בצקבצק
9
מפזרים את הפפיטות והסוכר המתובל. מכסים את הגריל ומבשלים 8 עד 12 דקות או עד שחלקו התחתון של הקרום משחים. החלק על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
10
מגישים חם עם הריקוטה הממותקת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
11
שיטת יום גשום: מחממים תנור ל -375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מברישים מחצית מהחמאה על תבנית עם נייר אפייה. מכינים את תערובת הריקוטה המתוקה כאמור. מכינים את הבצק כאמור ומניחים אותו על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מוציאים מהתנור ומעליהם האפרסקים, הפפיטות והסוכר המתובל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
זרעי דלעתזרעי דלעת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
אופים עוד 10 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור