אפרסק ריקוטה טארט
טארט ריקוטה אפרסק דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, בצק פיצה, פפיטות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 23%. נסו ריקוטה טארט, טארט אפונה וריקוטה אנגלי, ו טארט ריקוטה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה. זרוק את האפרסקים למים למשך 10 שניות.
הסר ושטוף תחת מים קרים. השתמש בסכין קטנה כדי להחליק מהעורות.
חותכים כל אפרסק ל 8 טריזים; מניחים בצד.
שלב את הריקוטה ו 1/4 כוס הסוכר; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו את הקינמון, אגוז המוסקט ושאר הסוכר; מניחים בצד.
מקמחים קלות את גב נייר אפייה גדול.
מרדדים את בצק הפיצה לעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים את הבצק על גב תבנית האפייה ומברישים אותו בחצי החמאה. מחממים גריל גז לגבוה; התאם את הטמפרטורה לנמוכה לאחר 15 דקות. (אם מבשלים על פחם, אפשר לגחלים להישרף עד לכיסוי אפר אפור.) בעזרת נייר האפייה כמו מרית גדולה, הופכים את הבצק ישירות על הגריל. מבשלים עד שחלקו התחתון של הבצק מתחיל להשחים, 4 עד 6 דקות. (הקרום עלול לבעבע.) בעזרת מלקחיים, החלק את הבצק חזרה על תבנית האפייה, ואז הפוך את הצד הלא מסולסל על הסורג.
מברישים את הצד המבושל של הבצק בשאר החמאה. מסדרים מעל את האפרסקים.
מפזרים את הפפיטות והסוכר המתובל. מכסים את הגריל ומבשלים 8 עד 12 דקות או עד שחלקו התחתון של הקרום משחים. החלק על תבנית האפייה.
מגישים חם עם הריקוטה הממותקת.
שיטת יום גשום: מחממים תנור ל -375 מעלות צלזיוס.
מברישים מחצית מהחמאה על תבנית עם נייר אפייה. מכינים את תערובת הריקוטה המתוקה כאמור. מכינים את הבצק כאמור ומניחים אותו על תבנית האפייה.
מוציאים מהתנור ומעליהם האפרסקים, הפפיטות והסוכר המתובל.
אופים עוד 10 דקות או עד שהקרום מזהיב.