אפשרות כלב
הכלב אפשרות מתכון יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 928 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם נקניקיות ג'מבו, בייקון עבה חתוך במרכז, כוסברה טרייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה כלב ציפור תוצרת בית, ירקות קלויים חשיש נקניקיות, ו רוטב ספגטי אפשרות דל שומן שלי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר הטחון למחבת בינונית גדולה. מבשלים עד שחום ומתפורר, בערך 8 דקות.
צולים את הנקניקיות מכל הצדדים. לאחר הבישול מוציאים מהגריל ופרפר במרכז.
בזמן שהבקר והנקניקיות מתבשלים, מוסיפים למחבת חמה את החמאה, הבזיליקום, הכוסברה והמרווה. צולים את הלחמניות על מחבת הגריל עם הנקניקיות.
מורחים את חמאת העשבים המומסת על הלחמניות לפני ההגשה.
מטגנים את החלבונים, ביצה אחת בכל פעם, במחבת טפלון נפרדת.
מעבירים את החלבונים לצלחת לאחר הבישול ושומרים.
להגשה מורחים מעט שימורי אפרסק על הלחמנייה הקלויה והחמאה.
מפזרים לפי הטעם את פלפל הצ ' יפוטלה.
מוסיפים 1 חלבון ביצה לתחתית כל לחמניה ומוסיפים מעט מהבשר הטחון במרכז. למעלה עם הנקניקייה הפרפרית, פרוסת בייקון וזילוף צ 'דר, גרוייר ופלפל ג' ק.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, יין ורדים
נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ויין רוזוילי. גוורטרצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית שלך בסגנון ניו יורק עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפלים חריפים, אתה יכול לבחור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, ורד יבש כמעט תמיד עובד.
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין המבריק ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות את ריזלינג החומצה השופעת והנמוכה מעט יותר, שאחיו הגדול אבסטברג. ספאטלס מתוק עם ניחוחות נפץ וטעמים של תפוחים טעימים אדומים, אפרסקים צהובים, תות / ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.
The Herrenberg Spatlese is always the flashiest wine at Grunhaus as the vineyards red slate soils render a more lush, slightly lower acid riesling that its bigger brother Abstberg. Spatlese sweet with explosive aromas and flavors of red delicious apples, yellow peaches, strawberry/rhubarb and salty minerals. Full bodied for a riesling, serve with a Virginia baked ham, a spicy lamb curry or just a traditional Jaeger schnitzel.