קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אצבע חג המולד ג'לי

אצבע חג המולד ג'לי
ג'לי אצבע חג המולד נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם ג'לטין נוקס, ג' לי ליים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אדום, לבן וכחול אצבע ג'לי, חלון הקתדרלה (הידוע גם כג'לי חג המולד), ו גרסת חג האהבה של חלון הקתדרלה (חג המולד) ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית: תתארגנו! לאחר קומקום תה מלא מים עוזר, כמו גם שיש לפחות שתיים או שלוש קערות ערבוב וכמה כוסות מדידה זכוכית. זה זז מהר יותר אם יש לך את כל הציוד מוכן!שנית: לרסס 9 x 13 אינץ Pyrex עם ספריי בישול, ואז לתת לו לנגב עדין עם מגבת נייר כדי להסיר את העודף.שכבות ג 'לי צבעוניות:שכבה אחת בכל פעם, לערבב 1 מעטפת נוקס ג' לטין עם 1/4 כוס מים קרים בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
הוסף 1 כוס מים רותחים, ואחריו 1 תיבה של ג ' לי אדום או ירוק. מערבבים בעדינות לשלב כך בועות לא ייווצר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים במקרר במשך 10-15 דקות, או עד שנקבע. בין כל שכבה צבעונית, יוצקים שכבת שמנת.שכבות לבנות שמנת: * * * הערה: התערובת הבאה מספיקה רק מתחת לשלוש שכבות שמנת. אתה צריך שתי קבוצות לפני כל העניין של done.In כוס קטנה למדידת כוס, למדוד 1/2 כוס מים קרים. מערבבים ב 2 מעטפות של ג ' לי רגיל ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
5
יוצקים חלב מרוכז ממותק לקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
הוסף 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
יוצקים תערובת ג ' לטין מומסת לתוך תערובת חלב מרוכז, ולאחר מכן להוסיף עוד 1/2 כוס מים רותחים. לאחר שהשתמשת בכל תערובת השמנת, חזור על השיטה למטה כדי ליצור קבוצה נוספת. הוראות: להתחיל לשפוך או שכבה אדומה בתחתית המחבת. לתקוע את המחבת במקרר במשך 10-15 דקות עד שהוא מוגדר. בזמן שהוא הגדרה, לערבב את המנה הראשונה של תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר את המחבת מהמקרר ויוצקים קצת יותר מ 1/3 של תערובת השמנת (או מספיק כדי מעיל השכבה הצבעונית הראשונה.) לתקוע את המחבת במקרר במשך 10-15 דקות עד שהוא מוגדר. בזמן שהוא הגדרה, לערבב את השכבה הצבעונית הבאה. חזור על תהליך השכבה הצבעונית עם שכבה ירוקה, ואחריו עוד שכבת שמנת. כאשר תסיים, אתה צריך, החל מלמטה: RedWhite
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
ירוק
10
לבן
11
רדווייט
12
ירוק
13
לבן
14
RedNote כי תצטרך לערבב את המנה השנייה של שכבת שמנת באמצע התהליך כדי לוודא שיש לך מספיק עבור השכבה האמצעית. עבור השכבות הצבעוניות, פשוט לערבב אותם ממש לפני שאתה צריך אותם (כאשר השכבה הקודמת מתקררת במקרר). כאשר כל השכבות נמצאות במחבת, צמרמורת במשך 2 שעות טובות כדי להגדיר הכל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
חותכים לריבועים קטנים ומגישים אותם כחטיפים!