ארוגולה-סלמון פטל
סלמון ארוגולה-פטל נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה ופסקאטרי מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו חמאה, פילה סלמון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפטל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות וניל עם קרם לימון ופטל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם ויניגרט פטל, סלט ארוגולה עם ויניגרט פטל טרי, ו סלט טלה עם ויניגרט ארוגולי ופטל.
הוראות
מערבבים חמאה, 8 פטל כתוש, ארוגולה טחונה, 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה עם מזלג. כף תערובת על דף נייר שעווה, ויוצרים יומן באורך 4 אינץ'. טוויסט הקצוות של נייר שעווה לאטום. מקררים לפחות 1 שעה.
מערבבים יחד שמן זית, 8 פטל כתוש, חומץ פטל, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בכלי רדוד; מוסיפים סלמון. מכסים ומשרים במקרר 1 שעה או עד 4 שעות.
הסר סלמון מן המרינדה, להשליך מרינדה. צולים סלמון על אש בינונית-גבוהה 3 עד 4 דקות מכל צד או לדרגת אלימות רצויה.
מניחים 2 טפיחות של יומן ארוגולה-פטל על כל פילה, ומאפשרים להמיס על דגים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו