ארוחת בוקר אירית
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת לימון עם ציפוי תה ארוחת בוקר אירי, ארוחת בוקר אירי סודה לחם W / דובדבנים יבשים & צימוקים זהובים, ו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את פרוסות הבייקון בשכבה אחת במחבת גדולה. מטגנים מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל לקבל tinged עם חום. מטגנים משני הצדדים.
הסר מהמחבת, אבל לשמור גריז.
ממיסים חמאה במחבת. לפצח ביצים למחבת, להיזהר לא לשבור חלמונים.
מניחים פרוסות עגבניות, פטריות ולחם במחבת. מטגנים בעדינות, מערבבים פטריות ועגבניות מדי פעם. שמור הכל בנפרד. הפוך את הלחם לחום משני הצדדים.
כאשר חלבונים ביצה נקבעים, אבל חלמונים עדיין נוזליים, חצי צלחת של הכל על כל אחד 2 צלחות מחוממות, ומגישים מיד.