קושיקשה
מוכן ב49 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ארטישוק וקרוסטיני שעועית

ארטישוק וקרוסטיני שעועית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ארטישוק וקרוסטיני שעועית בבית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 446 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 49 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, פקורינו רומנו, לבבות ארטישוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 45%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: תרד ארטישוק קרוסטיני שעועית לבנה, ארטישוק טרי וקרוסטיני שעועית לבנה, ו סלט ארטישוק, עגבניות שרי ופטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. ריסוס גיליון אפייה עם תרסיס בישול ירקות
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ואופים 10 עד 12 דקות עד שהם פריכים. מניחים בצד להתקרר למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
על תבנית אפייה אחרת מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת. בעזרת מברשת מאפה מברישים את הלחם ב 1/4 כוס מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
אופים עד להזהבה, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
במעבד מזון שלבו את לבבות הארטישוק, השעועית, הגבינה, הבזיליקום, גרידת הלימון, מיץ הלימון, המלח והפלפל. דופק עד שהתערובת שמנמנה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת. כף את תערובת הארטישוק על הקרוסטיני. מפוררים את הפרושוטו ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרושוטופרושוטו
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוסטיניקרוסטיני
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מזלפים שמן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-600 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.