ארטישוק ושרימפס אלפרדו פיצה
מתכון זה מכלמתכונים דורש שרימפס, לבבות ארטישוק במרינדה, פתיתי פלפל וקרום פיצה אפוי מראש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו, שרימפס אלפרדו פיצה, ו שרימפס אלפרדו צרפתית לחם פיצה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן זית במחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה ומבשלים שרימפס עם פתיתי פלפל אדום, הופכים פעם אחת, 2 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מסדרים קרום פיצה על תבנית אפייה לא משומנת. באופן שווה למעלה עם 1/2 כוס רוטב, ואז ארטישוקים, עגבניות שרימפס מבושל. למעלה עם הרוטב הנותר, ואז מפזרים גבינה.
אופים 12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את פנטיני סנג ' ובזה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
פנטיני סנג ' יובזה
צבע אדום נופך. אינטנסיבי ומתמשך, פירותי עם תו יין וטובת עץ. גוף בינוני, טאנינים טובים, מאוזן ומוכן לשתייה.מצוין עם כל הקורסים הטיפוסיים של בישול איטלקי מסורתי, עם בשר ודגים אפויים.