קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות80
מגזין

אתגר ספרי הבישול של סוף השבוע מס' 6

אתגר ספרי הבישול של סוף השבוע מס' 6
com / מתכונים / irish-weekend-fry-up-152861 " >Irish Weekend Fry-Up, ו עוגת סוף השבוע Le (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחודש זה, שרה ואליקאט החליטו על פיקניק מזון כמו הנושא עבור אתגר ספר בישול בסוף השבוע. תזמון מושלם, כאחד הספרים האחרונים להיכנס לאוסף נקרא "פיקניק: סעודות חוצות בנוף האוסטרלי" על ידי סופי זלוקר.המנה שאני "מבשל" היום היא משהו קצת שונה - זה הולך להיות צלחת לבקר מחדש כאשר מזג האוויר מתחמם. פיקניקים צריכים להיות אירועים ללא מתח והיופי של המנה הזאת הוא שאתה עושה את זה יום לפני וזה בעצם מסיים" בישול " במקרר. כמה קל זה?Escabche של האוקיינוס טרוטה כוס דומדמניות כוס verjuice40g בלי מלח 1 בצל קטן, sliced1 דק עלה 1 / 2 שומר נורה קטן, דק sliced1 תפוזים, חתוך segments1 כפות טרי שמיר dill sprigs1 כפות צנוברים, toasted1 כפות זית oil2 x 200 גרם קמח oceantplain עבור dusting2 sprigs 1 כפות טרי ו truny grounded thymesalt
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמיר טרישמיר טרי
צנובריםצנוברים
דומדמניותדומדמניות
כתוםכתום
שומרשומר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
זיתיםזיתים
בצלבצל
פורלפורל
2
למתכון זה אני משתמש tailsit פורל אוקיינוס רק העדפתי-להיות מקטעי זנב הם ללא עצמות, אם כי אם אתה מעדיף, להשתמש פילה לחתוך באמצע אבל לוודא שכל העצמות הוסרו, יכול להיות קבוצה בסדר של עצמות שנותרו בחלקים אלה.להשרות את דומדמניות ב verjuice לילה-או רק לחמם את verjuice ודומדמניות תחת חום נמוך עד דומדמניות ספגו את רוב הנוזל. מגניב לפני השימוש.להמס חצי החמאה במחבת בעדינות לטגן את הבצל עם עלה דפנה עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
דומדמניותדומדמניות
VerjusVerjus
חמאהחמאה
בצלבצל
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השומר ומבשלים עד שזה רק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
4
הוסף את תערובת דומדמניות & verjuice, ולאחר מכן להסיר מן החום במקום bowl.To הכן את הכתום, הראשון לחתוך פרוסה מלמעלה ולמטה.
מרכיבים שתצטרך
VerjusVerjus
דומדמניותדומדמניות
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את התפוז על הספסל עם סכין חדה לחתוך לאורך ולמטה העקומה של התפוז, הסרת הקליפה, הדורית ואת הקרום החיצוני - לשמור על הפיכת התפוז עד שזה נעשה. ייתכן שיהיה עליך להפוך אותו ולהסיר כל חתיכות תועות של קליפה שיש remained.To מקטע skinless התפוז, למקם אותו ביד שלך לחתוך לאורך הממברנה קטע עד שתגיע הליבה - לחזור על התהליך בצד השני של הקטע. הראשון הוא הקשה ביותר, ברגע שזה נעשה אתה רק צריך לשחרר צד אחד כדי לקבל את הקטע החוצה. הממברנות ייראו כמו דפים בספר.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
מניחים את המקטעים לתוך קערה ולאחר מכן לסחוט את כל מיץ שנשאר בממברנות איסוף אותו בקערה שלך.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את קטעי התפוזים ומיץ לתערובת הבצל / שומר לפני הוספת שמיר וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
צנובריםצנוברים
שומרשומר
מיץמיץ
בצלבצל
שמירשמיר
8
מחממים את החמאה הנותרת בשמן זית בפריפן שאינו מקל. אבק פורל קל מאוד עם קמח ומניחים אותם, צד העור למטה ראשון. הפוך כאשר משחימים קלות ולהסיר כאשר שני הצדדים כבר צבעוניים. אם אתה קצת מודאג כי הדג הוא לא מבושל מספיק, היה סמוך ובטוח, מיץ התפוזים ימשיך את התהליך במקרר למרות שזה ישמור על ורדרדות ש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
9
מניחים את הדגים בצלחת לא תגובתית ומכסים בתערובת תפוז שומר. רצועת את הענפים של טימין טרי ומפזרים מעל, ואחריו טחינה של מלח ופלפל, לפי הטעם.לאטום ולמקם את זה במקרר כדי להשרות לפחות שעה אחת אבל רצוי overnight.To מגישים: לחם פריך וסלט ירוק פשוט (עשוי עם עלי פטרוזיליה ורקטה ולבוש עם ויניגרט שמן זית פשוט)...וכוס שמפניה, כמובן!מתויג עם Wcc: Weekend Cookbook Challenge
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחם פריךלחם פריך
טימין טריטימין טרי
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
שומרשומר
כתוםכתום
ארוגולהארוגולה
דגיםדגים
10
להצמיד אותו

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2ריבס, קצוץ טרי או קפואכדי לשרת: לחם פריך וסלט ירוק פשוט (עשוי עם עלי פטרוזיליה רקטות לבוש עם ויניגרט שמן זית פשוט)...וכוס שמפניה, כמובן.כדי לשרת: לחם פריך וסלט ירוק פשוט (עשוי עם עלי פטרוזיליה רקטות לבוש עם ויניגרט שמן זית פשוט)...וכוס שמפניה, כמובן.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניותדומדמניות2ריבס, קצוץ טרי או קפואלהשרות את דומדמניות ב verjuice לילה-או רק לחמם את verjuice ודומדמניות תחת חום נמוך עד דומדמניות ספגו את רוב הנוזל. מגניב לפני השימושלהשרות את דומדמניות ב verjuice לילה-או רק לחמם את verjuice ודומדמניות תחת חום נמוך עד דומדמניות ספגו את רוב הנוזל. מגניב לפני השימוש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גביעי שמיר טרייםגביעי שמיר טריים1smallsשומר הנורה, פרוס דקשומר הנורה, פרוס דק2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1תפוזים, חתוכים למקטעים חסרי עורתפוזים, חתוכים למקטעים חסרי עור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צנוברים, קלויים קלותצנוברים, קלויים קלות2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2x חתיכות 200 גרם של פורל האוקיינוסx חתיכות 200 גרם של פורל האוקיינוס2ריבס, קצוץ טרי או קפואEscabèche של פורל האוקיינוסEscabèche של פורל האוקיינוס40אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקverjuiceverjuice2ריבס, קצוץ טרי או קפואלהצמיד אותולהצמיד אותו2ריבס, קצוץ טרי או קפואלאטום ולמקם את זה במקרר כדי להשרות לפחות שעה אחת אבל רצוי בין לילהלאטום ולמקם את זה במקרר כדי להשרות לפחות שעה אחת אבל רצוי בין לילה2ריבס, קצוץ טרי או קפואמתויג עם Wcc: Weekend Cookbook Challengeמתויג עם Wcc: Weekend Cookbook Challenge