זהו מתכון יקר למדי לחובבי האוכל האמריקאי. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, שמן זית, פירורי לחם וחלב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בורגרים של פרושוטו טלה , בורגרים פורטובלו-פרושוטו והמבורגרים טוסקנים עם פרושוטו ופונטינה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה משלבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, ביצה, חלב, גבינה, עגבניות מיובשות, מלח ופלפל, מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
6 פרוסות פרושוטו גדולות פרוסות בינוניות-דקות (לעיטוף ההמבורגרים)
פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)
(לעיטוף ההמבורגרים)
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
עגבנייה טרייה, לציפוי כל המבורגר
לציפוי כל המבורגר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הטלה ומערבבים עד להטמעה. מחלקים את התערובת ל-6 המבורגרים עבים (1 אינץ').
מניחים במחבת את המבורגר הטלה, כשהצד מכוסה פרושוטו כלפי מטה, ומבשלים על אש בינונית עד שהפרושוטו מזהיב, כ-6 עד 8 דקות. הופכים את ההמבורגרים ומסיימים את הבישול, כ-6 עד 8 דקות נוספות.
מוציאים את ההמבורגרים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה או צלחות אישיות. מעל כל המבורגר 2 עד 3 עלי בזיליקום, 1 עד 2 פרוסות עגבנייה, וטפטוף שמן זית כתית מעולה וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את סימי מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
סימי מרלו
המרלו 2006 שלנו הוא בצבע אדום עמוק עם קצוות נופך. ניחוחות של ציפורן חריפה וקינמון מזנקות מהכוס עם תמצית של פירות אדומים, כולל בינגצ'רי ופירות יער אדומים, משתלבים בחיך. יין זה מציע טאנינים עדינים וטעמים בשלים שופעים המודגשים על ידי תווים אחרונים של טוסט וקקאו. זה משתלב יפה עם מטבל צרפתי קלאסי, צלעות עגל או נקניקיות בגריל.