בוריטוס חזיר משך עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 593 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, גזר בינוני, תחת בוסטון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בישול איטי ירוק צ'ילה משך בוריטוס חזיר, קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.
הוראות
1
עבור חזיר: מחממים התנור ל 250 מעלות F. חלק את קת החזיר בשני חלקים שווים סביב 1 פאונד כל אחד. הבא, בקערה קטנה, למזג את המלח, קאיין, פלפל שחור כמון, ערבוב היטב. לאחר מכן לטפוח יבש את החזיר ולשפשף את החיצוני עם תבלינים מעורבים. לאחר שפשף עם תיבול, במקום במחבת צלייה עמוקה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הירקות לחתוך ולסיים עם המניה, ולאחר מכן לכסות עם רדיד. לאחר כיסוי, אופים עד מתרכך, 2 עד 2 1/2 שעות. לאחר צלייה, להסיר מהתנור, למקם את החזיר על מחבת גיליון ולאפשר קירור. דלג על כל שומן מהמלאי והשמורה. לאחר הקירור, למשוך את הבשר עבור בוריטוס, ולאחר מכן למקם את המניה בסיר, מתחמם מעל חום בינוני גבוה. ואז מחית עם בלנדר מקל כדי ליצור רוטב. לאחר מחית, טעם מחדש העונה אם העדיף. לאחר מכן להסיר מן הכיריים ולמקם במיכל כדי להתקרר.
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את המניה בסיר וחמים מעל חום גבוה. לאחר חם, להוסיף את זרעי annatto ומערבבים עד מומס. ואז להסיר מהתנור ושופכים על האורז גלם בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
מוסיפים את הכוסברה ואת jalapenos, מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור עד מבושל, כ -30 דקות. כל הנוזלים צריכים להיספג עבור האורז להיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לבוריטוס: כדי לבנות את הבוריטוס, בסיר גדול על חום בינוני גבוה, להוסיף את החזיר ו 1 כוס רסק שמורות, ערבוב תוך התחממות במשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, מלח, פלפל ומיץ לימון וחמים. לאחר מכן להפחית את החום נמוך ולשמור על בשר חזיר חם. לאחר מכן, להניח שטוח טורטילה ולהוסיף בחלק המרכזי 1 כוס חזיר מחומם, 1/4 כוס אורז, 2 כפות שעועית ו 1 כף גבינה. מקפלים את הקצה התחתון של טורטייה להיפגש, ולאחר מכן למשוך את הצדדים מעל מכסה אחד את השני. לאחר מכן, במחבת נפרדת או על מחבת, להוסיף 1 כפית שומן חזיר שמורות וחום על חום בינוני ולאפשר להתחמם.