בטן חזיר צלויה פריכה
בטן חזיר צלוי פריך הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1063 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-46 דקות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, מרק עוף, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ראמן עם סקווש ג'ינג'ר קלוי ובטן חזיר פריך, בטן חזיר צלוי פריך (סיו יוק), ו בטן חזיר צלויה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 1/4 אינץ ' -חתכים עמוקים בצד השמן ביותר של בשר חזיר.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מניחים במחבת צלייה גדולה.
מניחים בצל ו -5 המרכיבים הבאים סביב חזיר.
יוצקים מרק במחבת, ומכסים בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים ב 325 עבור 3 עד 3 1/2 שעות או עד מזלג מכרז.
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד 15 דקות. זרוק ירקות ונוזל במחבת.
מבשלים חזיר במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני-נמוך 8 עד 10 דקות בכל צד או עד השחמה ופריך.