בייגלה פסטו הוא צמחוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. מתאים ל-28 מנות. אם יש לך בזיליקום, מלח ים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייגלה פסטו, פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, ו בייגלה.
הוראות
1
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)
4
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
6
מורחים 2 1/2 כפות גבינת שמנת על פני אמצע הבצק; מקפלים את השליש התחתון של הבצק על הגבינה, ואז מורחים עוד 2 1/2 כפות גבינת שמנת ו 2 כפות פסטו על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק מעל הפסטו. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
8
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
9
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
חזור עם 3 חתיכות הבצק הנותרות וגבינת השמנת הנותרת ופסטו, ריווח בייגלה 3 אינץ ' זה מזה. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.