קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

בייקון-בצל לחמניות שיבולת שועל

בייקון-בצל לחמניות שיבולת שועל
לחמניות שיבולת שועל בייקון-בצל דורשות בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 146 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. תמורת 21 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ביצה, רצועות בייקון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור לחם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות בייקון-בצל סהר, Don't Go Bacon My Heart: Bourbon-Maple Bacon Sticky Buns ולחמניות חרדל בצל.

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום (הנח בצד ¼ C)סוכר חום (הנח בצד ¼ C)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3 אונקיות (1/4 כוס) צנוברים3 אונקיות (1/4 כוס) צנוברים
2
מטגנים בצל בטפטופים; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חד, חתוך לקוביותצ'דר חד, חתוך לקוביות
3
בינתיים, בסיר קטן מביאים מים וחלב לרתיחה. בקערה גדולה יוצקים נוזל רותח על שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
1 מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')1 מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')
4
מוסיפים את המולסה, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ל-5 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצותל-5 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות
5
מניחים לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל-110°-115°, תוך ערבוב מדי פעם.
6
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וכף סוכר חום במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכותעוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ועוד לשמןועוד לשמן
ציוד שתשתמש בו
מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')
7
מוסיפים את הבייקון, הבצל, תערובת שיבולת השועל, הביצה, הקמח המלא, 3-1/2 כוסות קמח לחם ושארית הסוכר החום. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
1 1/8 ג. סוכר לבן1 1/8 ג. סוכר לבן
עוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכותעוף אורגני שלם, חתוך ל-10 חתיכות
שיבולת שועלשיבולת שועל
צ'דר חד, חתוך לקוביותצ'דר חד, חתוך לקוביות
סוכר חום (הנח בצד ¼ C)סוכר חום (הנח בצד ¼ C)
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
8
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
9
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')
10
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-36 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
אגרוףאגרוף
11
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירורצינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
12
אופים ב-375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים דקה אחת לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי

מרכיבים