בייקון קנדי, בצל מתוק, ופיצת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון קנדי, בצל מתוק, ותפוח Pizzan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 444 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצק פיצה, גבינת מוצרלה דלת שומן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח הזהב flavorful אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל ביצה פחות טבעוני / צמחוני עוגת ספוג כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קיש בצל בייקון קנדי, בייקון, תפוח וסיידר-פיצה בצל מקורמל, ו בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. תרסיס קל 1 תבנית אפייה עם שמן זית ספריי בישול; להפריש.
לחץ על הבצק לתוך מלבן על משטח מקומח.
חותכים לרבעים ומניחים על תבנית אפייה מוכנה עם אצבעות מקומטות. למעלה עם חמאת תפוחים, גבינה, בצל, תפוח ובייקון קנדי.
אופים בתנור 12 עד 17 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.