בייקון תוצרת בית
בייקון תוצרת בית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 121 גרם של שומן, וסך הכל 1231 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, סוכר חום, ורוד ריפוי מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו בייקון תוצרת בית, ריבת בייקון תוצרת בית, ו צבי בייקון תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את בטן החזיר ולייבש את הטפיחה.
העברה לשקית פלסטיק 2 גלון resealable. כדי להפוך את לשפשף התבלינים, מערבבים את המלח הכשר, מלח ורוד, סוכר חום, דבש, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה וכמון בקערה. מעיל את בטן החזיר בכל רחבי עם התערובת.
סגור את התיק ומקרר 7 עד 10 ימים, מרפרף פעם ביום, עד בטן החזיר מרגיש מוצק. זה צריך לקחת 7 ימים עבור בטן דקה כי הוא בערך 11/2 אינץ 'עבה, ארוך יותר עבור בטן כי הוא 2 עד 3 אינץ' עבה.
הסר את בטן החזיר מן התיק, לשטוף ביסודיות יבש לטפוח. מקררים את הבטן על מתלה, חשוף, 48 שעות.
הגדר את המעשן שלך על פי הוראות היצרן באמצעות שבבי אפלווד, ולהגדיר ל 200 מעלות F. עשן בטן חזיר 3 שעות, או עד בייקון מגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F.
הסר את הקליפה (אופציונלית), ולאחר מכן לחתוך ולבשל לפי הצורך. כדי לאחסן, לעטוף את הבייקון בניילון נצמד ולקרר עד 1 שבוע או להקפיא עד 2 חודשים.
מלח ורוד ריפוי הוא שילוב של מלח ניטריט נתרן. זה שומר על הבשר ורוד ומגן עליו מפני חיידקים. אתה יכול למצוא את זה בחנויות מזון מיוחדות או באינטרנט.