ביס פיצה וופל
ביס של פיצה וופל הוא מאכל ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 303 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש לחמניות סהר, רוטב פיצה, פפרוני וגבינת מוצרלה רזה חלקית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיצה מרגריטה וופל , גבינה בגריל פפרוני וופל ובישול עם ילדים: כיסי פיצה וופלים ובחירות מזון בריא .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הגבינות, הבזיליקום והאורגנו. הפרידו כל גליל של בצק סהר לשניים 7 אינץ'. x 6 אינץ'. מלבנים; איטום נקבים.
מניחים מלבן אחד על 8 אינץ' מחומם מראש. ברזל וופל מרובע (הבצק לא יכסה את כל המשטח).
שכבה עם חצי מתערובת הגבינה וחצי מהפפרוני עד 1/2 אינץ' של קצוות; למעלה עם מלבן נוסף.
אופים 4-5 דקות או עד להזהבה. חזור.
מוציאים לקרש חיתוך ומצננים מעט.
חותכים למשולשים; מגישים חם עם רוטב פיצה ואם רוצים, תוספות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פיצה ביס עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.