ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט
ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט דורשים בערך 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-80 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 1042 קלוריות. אם יש לכם חרדל דגנים, חמאה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81%. מתכונים דומים: סנדוויץ' חזיר עם חמאת חרדל ותפוח, חלצי חזיר צלוי עם סלט שעועית שחורה ובטטה, וחמאת תפוח חזיר.
הוראות
1
לעוגיות הבטטה: מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, המלח, הסודה לשתייה והקאיין. בעזרת חותכן בצק או בידיים, חותכים פנימה את החמאה הצוננת עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 כפות סורגום או מולסה
3/4 כוס פירה בטטה, קרה
פירה בטטה, קרה
2
מערבבים יחד את הבטטה והחמאה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה. יוצרים גומה במרכיבים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים עד שזה פשוט מתאחד. היזהר מאוד לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד שהוא מתאחד. אם הבצק דביק מדי, עבדו פנימה עד 1/4 כוס קמח נוסף. עצבו לדיסק וטפחו לעובי אחיד של 1 עד 1 1/2 אינץ'. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול מקומח בגודל 3 אינץ', חותכים ביסקוויטים. אספו שאריות, וחזרו על הפעולה כדי לגזור עוד ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומניחים כל ביסקוויט במרחק של 1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מברישים בחמאה מומסת ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לחלקי החזיר המפולפלים: בקערה קטנה מערבבים יחד את הסורגום, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום הכתוש והשמן. חותכים את חלצי החזיר מכל עודפי שומן, ומעבירים למחבת צלייה רדודה (או האהובה עלי, מחבת מברזל יצוק). משפשפים את חלצית החזיר בתערובת סורגום ותבלינים, מצפים בצורה אחידה. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ירך חזיר
סורגום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את נתחי התפוחים בסיר גדול וכבד תחתית על אש נמוכה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 1 1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון והפלפל האנגלי. ממשיכים לבשל על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא סמיך מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החרדל. (או אם משתמשים ברסק תפוחים, מניחים בסיר עם תחתית כבדה עם הסוכר והתבלינים ומבשלים עד שהוא סמיך, 30 דקות בערך.)
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לסלט: זורקים את הארוגולה, העגבניות וגרעיני החמניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מזלפים מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם הגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשה
6
להגשה: מחלקים את עוגיות הבטטה ומורחים את חמאת החרדל התפוחים משני הצדדים. פורסים דק את חלצית החזיר ומניחים על כל אחד מהביסקוויטים התחתונים. מעליהם את חצאי הביסקוויטים האחרים ומגישים עם סלט בצד.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.