קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט

ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט
ביסקוויטים בטטה עם חלצי חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט דורשים בערך 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-80 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 1042 קלוריות. אם יש לכם חרדל דגנים, חמאה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81%. מתכונים דומים: סנדוויץ' חזיר עם חמאת חרדל ותפוח, חלצי חזיר צלוי עם סלט שעועית שחורה ובטטה, וחמאת תפוח חזיר.

הוראות

1
לעוגיות הבטטה: מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, המלח, הסודה לשתייה והקאיין. בעזרת חותכן בצק או בידיים, חותכים פנימה את החמאה הצוננת עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותקתפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
ירושה של תינוקותירושה של תינוקות
1 ליטר עגבניות ענבים או ירושה לתינוק1 ליטר עגבניות ענבים או ירושה לתינוק
עגבניות ענבים או ירושה לתינוקותעגבניות ענבים או ירושה לתינוקות
6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים6 כפות חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת תוספת מומסת להברשת ביסקוויטים
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטיםחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה לקוביות, בתוספת מומסת נוספת כדי להבריש ביסקוויטים
1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך1 3/4 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 כפות סורגום או מולסה2 כפות סורגום או מולסה
3/4 כוס פירה בטטה, קרה3/4 כוס פירה בטטה, קרה
פירה בטטה, קרהפירה בטטה, קרה
2
מערבבים יחד את הבטטה והחמאה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה. יוצרים גומה במרכיבים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים עד שזה פשוט מתאחד. היזהר מאוד לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד שהוא מתאחד. אם הבצק דביק מדי, עבדו פנימה עד 1/4 כוס קמח נוסף. עצבו לדיסק וטפחו לעובי אחיד של 1 עד 1 1/2 אינץ'. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול מקומח בגודל 3 אינץ', חותכים ביסקוויטים. אספו שאריות, וחזרו על הפעולה כדי לגזור עוד ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מחמאה תבנית עם נייר אפייה ומניחים כל ביסקוויט במרחק של 1/2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מברישים בחמאה מומסת ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לחלקי החזיר המפולפלים: בקערה קטנה מערבבים יחד את הסורגום, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום הכתוש והשמן. חותכים את חלצי החזיר מכל עודפי שומן, ומעבירים למחבת צלייה רדודה (או האהובה עלי, מחבת מברזל יצוק). משפשפים את חלצית החזיר בתערובת סורגום ותבלינים, מצפים בצורה אחידה. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ירך חזירירך חזיר
סורגוםסורגום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את נתחי התפוחים בסיר גדול וכבד תחתית על אש נמוכה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 1 1/2 שעה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסוכר החום, הקינמון והפלפל האנגלי. ממשיכים לבשל על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא סמיך מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החרדל. (או אם משתמשים ברסק תפוחים, מניחים בסיר עם תחתית כבדה עם הסוכר והתבלינים ומבשלים עד שהוא סמיך, 30 דקות בערך.)
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לסלט: זורקים את הארוגולה, העגבניות וגרעיני החמניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מזלפים מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם הגבינה המגולחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
להגשה: מחלקים את עוגיות הבטטה ומורחים את חמאת החרדל התפוחים משני הצדדים. פורסים דק את חלצית החזיר ומניחים על כל אחד מהביסקוויטים התחתונים. מעליהם את חצאי הביסקוויטים האחרים ומגישים עם סלט בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ירך חזירירך חזיר
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,לשימור,

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)peeled and cored apples, cut into 1/2-inch chunks, or 12 ounces unsweetened applesaucepeeled and cored apples, cut into 1/2-inch chunks, or 12 ounces unsweetened applesauce2קבוצותחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי1pintsgrape tomatoes or baby heirloomsgrape tomatoes or baby heirlooms3(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)סוכר חום או דבשסוכר חום או דבש2(חוֹרֶף)סוכר חום או דבשסוכר חום או דבש6(חוֹרֶף)chilled unsalted butter, diced, plus extra melted to brush biscuitschilled unsalted butter, diced, plus extra melted to brush biscuits806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון219אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)all-purpose flour, plus extra if neededall-purpose flour, plus extra if needed36אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צימוקים זהוביםצימוקים זהובים11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון2לימונים, מיץ.לימונים, מיץ.113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר546 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגולחפרמזן מגולח2kgsירך חזירירך חזיר11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)דורה או מולסהדורה או מולסה34אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרעיני חמניותגרעיני חמניות100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)mashed sweet potato, coldmashed sweet potato, cold2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל מלאחרדל מלא

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.