ביסקוטי זנגביל כפול
ביסקוטי זנגביל כפול יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. והוא יספק כ 44 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 1 שעה ו 25 דקות. נסו זוגי כהה-שוקולד וג'ינג'ר ביסקוטי, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. הפוך עוגה ועוגיות לערבב לפי ההוראות על תיבת gingersnaps, באמצעות 1/4 כוס קמח, 2 כפות חמאה 1/4 כוס מים. מערבבים בג ' ינג ' ר. מחלקים בצק לשניים. צורה כל חצי לתוך 11x5 אינץ מלבן על גיליון עוגיות.
אופים 30 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב על גיליון עוגיות 10 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. הפעל פרוסות לחתוך צדדים למטה על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות, הופך פעם אחת, עד חום פריך וקליל. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה למיקרוגל, שוקולד לבן מיקרוגל שנחשף על גבוה 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות, ערבוב פעם אחת, עד מרכך שוקולד ניתן לערבב חלקה. טובלים קצה אחד של כל עוגייה בערך בחצי הדרך לשוקולד לבן.
מניחים על נייר שעווה עד שנקבע.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.