קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי פירות מסוכרים

ביסקוטי פירות מסוכרים
ביסקוטי פירות מסוכרים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 72. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קרמל מלוח וביסקוטי פקאן מסוכרים, ביסקוטי שוקולד צ'יפס שקדים מסוכרים, ו ביסקוטי פירות יבשים.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מערבבים פנימה ביצים ותמצית אניס. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת הביצים. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המסוכרים. מקררים בצק במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
תמצית אניסתמצית אניס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מחלקים בצק ל -4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מגלגלים כל מנה לבול עץ באורך של כ-12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים 2 יומנים לכל גיליון עוגיות. לחץ מעט כלפי מטה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על התבניות כ -5 דקות. פורסים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את הפרוסות החתוכות כלפי מטה על תבנית האפייה ומחזירים לתנור לעוד 16 עד 18 דקות, או עד שהם קלויים קלות. מצננים על מתלים ומאחסנים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny

ביסקוטי עובד ממש טוב עם וין סנטו וטאוני פורט. וין סנטו הוא הזיווג המסורתי ביותר לביסקוטי-אפשר להטביע את הביסקוטי ממש שם! נמל חום הוא בדיוק כמו טבילה. אתה יכול לנסות פייר לה פטה קרמנט דה לימו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר