ביצים מטוגנותכדורי פלנט: פולפט די מלנזן דורש בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 615 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בערך פירורי לחם חתוכים, ביצים, צנוברים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכונים דומים: פולפט די מלנזן (כדורי חצילים מטוגנים), פולפט די מלנזאן עם סוגו די פומודורו, ו פולפט די מלנזן (חציל 'קציצות').
הוראות
1
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את חתיכות החצילים ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שחתיכות החציל רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
3
מסננים את חתיכות החצילים על מגבות נייר. תקעו חורים בבשר בעזרת מזלג וסחטו את עודפי הנוזלים, כמה חתיכות בכל פעם, בין 2 מגבות נייר נקיות. קוצצים גס את החציל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים את החציל החם לקערה עם 2 ביצים, הגבינה המגורדת, הפטרוזיליה, הדומדמניות, הצנוברים ו -3 / 4 כוס מפירורי הלחם. התערובת המתקבלת צריכה להיות לחה, אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניות
1 שקית תרד טרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים עוד פירורי לחם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6
מקציפים את 2 הביצים הנותרות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מזלפים שמן זית כתית מעולה ומלח, לפי הטעם. מעצבים את תערובת החצילים לכדורים קטנים בקוטר של כ-1 1/4 אינץ ' (כמו כדור גולף). מצפים כל קערה בביצה ואז מגלגלים את הכדור בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
תנו לכדורי הלחם לנוח 10 דקות לפני הטיגון.
9
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות צלזיוס.השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או בסביבתה לאורך כל תהליך הבישול. עובדים בקבוצות של 6, מטגנים את כדורי החצילים עד להזהבה. השתמש בכף מחוררת או בעכביש כדי להפיל בעדינות את הכדורים לשמן, היזהר לא להתיז את השמן החם. בעזרת אותה כף או עכביש, להסיר את הכדורים סיים, ולרוקן אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
בסיר בגודל 12 אינץ ' מוסיפים את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הניחו כדורי חצילים לרוטב והוסיפו את הצ ' ילי הטרי. על אש בינונית-נמוכה, מבשלים במשך 30 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מפזרים את צמרות השומר ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
14
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
16
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
17
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.