בישול איטי Fajitas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לך לחנות ותביא טורטיות קמח, שיני שום, סטייק צלע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי Fajitas, בישול איטי Fajitas, ו בישול איטי Fajitas.
הוראות
1
מניחים סטייק בתחתית של סיר איטי 5 ליטר; למעלה עם בצל ו 9 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לבשל, מכוסה, על נמוך 8 עד 10 שעות (או על גבוה 4 עד 5 שעות).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא דלואך נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.