קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בישול איטי Veggie-מרק בשר בקר עם במיה

בישול איטי Veggie-מרק בשר בקר עם במיה
מרק ירקות ביריים איטי עם במיה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח ופלפל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו מרק בישול איטי בשר צמחוני קל, בישול איטי בקר ונזיד צמחוני, ו סירים איטיים שמנת Veggie & מרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את בשר בקר ובצל הקרקע עד בשר חום שווה ובצל רך.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן ניקוז.
3
בבישול איטי, מערבבים את הבשר והבצל, עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות איטלקיות, ירקות, במיה, תפוחי אדמה, קטשופ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
5
מכסה תנור איטי, ומבשלים 4 שעות על נמוך.