קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בישול איטי בשר איטלקי

בישול איטי בשר איטלקי
אם יש לך רוסטביף, פפרונצ'יני, תערובת רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, בישול איטי בשר איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוסטביף, תערובת רוטב יבש, pepperoncini ומרק בשר בבישול איטי. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
סלט רוטב לערבבסלט רוטב לערבב
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
מרק בשרמרק בשר
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי