בישול איטי בשר איטלקי
אם יש לך רוסטביף, פפרונצ'יני, תערובת רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, בישול איטי בשר איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוסטביף, תערובת רוטב יבש, pepperoncini ומרק בשר בבישול איטי. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 1 שעה