בישול איטי בשר משומר וכרוב
בישול איטי בשר משומר וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. אם יש לכם תבלין כבישה, חזרת, חזה בקר משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר המשומר בבישול איטי גדול ומפזרים את התבלינים כבישה על גבי.
שכבת לפת, גזר, תפוחי אדמה כרישה בתנור (בסדר זה אפילו בישול).
הוסף מספיק מים חמים (4 עד 5 כוסות) כדי לכסות את הבשר על ידי לפחות 1 אינץ', לשים את המכסה על תנור איטי לבשל על גבוה, 7 עד 8 שעות.
הסר את הבשר והירקות מן הבישול האיטי ולשמור על חם.
שים את הכרוב בצלחת בטוחה במיקרוגל עם 2 כוסות בישול נוזלי מן התנור האיטי, כיסוי ומיקרוגל עד במכרז, 7 עד 10 דקות. בינתיים, להרתיח עוד כוס של נוזל בישול במחבת קטנה עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מערבבים עם חזרת וקרם fraeche בקערה קטנה.
חותכים את הבשר המשומר ומגישים עם ירקות מבושלים, כרוב ורוטב; שומרים כרבע כל אחד מהבשר והירקות ו -1 1/2 כוסות בישול נוזל לחשיש בקר משומר.