בננה פיצול בראוני פיצה לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 439 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בננה ספליט בראוני פיצה, בננה ספליט בראוני פיצה, ו עוגת בראוניז בננה ספליט.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקיצור, החמאה והקקאו. מערבבים פנימה את הסוכר, הביצים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מורחים באופן שווה על 12 אינץ ' משומן היטב. עד 14 אינץ'. פיצה פאן.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מסננים את האננס, שומרים מיץ; טובלים פרוסות בננה במיץ (ואז זורקים את המיץ).
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
מסדרים בננות, אננס ותותים מעל שכבת גבינת שמנת; מפזרים אגוזי פקאן. בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים שוקולד וחמאה; מזלפים מעל הפיצה. צמרמורת במשך שעה 1. מקררים שאריות.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.