קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים

בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 280 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פולי קפה אספרסו, ברנדי, המכילים בסך הכל עוגיות חמאה קצרות בקוטר 36 לפחות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות ושעועית אספרסו מכוסה שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו טארטלטים שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וקרמל ג'ינג'ר-הדרים.

הוראות

1
הניחו את עוגיות הלחם הקצר על מגש שירות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
2
מחממים את תוספת הקרמל בסיר קטן כך שיהיה צמיג וכף מעט על כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים את הברנדי והבננות בתבנית מטגנת ומדליקים את הברנדי כדי להבהב את הבננות. כשהברנדי נשרף, הניחו חתיכת בננה על גבי הקרמל על כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
השוקולד לציפוי הבננות יתמתן, מונח המשמש לתיאור התכה וקירור רצופים של השוקולד בטווח טמפרטורות מסוים. תהליך זה מאפשר למולקולות השוקולד להתיישר כך שישמור על מראה משיי ללא גימור גיר. כדי למתן את השוקולד, הניחו מחצית מחתיכות השוקולד החצי-מתוקות בכל אחת מ -2 קערות נירוסטה אשר יתאימו מעל סיר דוד כפול. הביאו סנטימטר מים לרתיחה בסיר והתאימו מעליו 1 מקערות חתיכות השוקולד וחממו עד שחתיכות השוקולד הללו פשוט נמסות (בערך 90 עד 100 מעלות צלזיוס על מדחום הממתקים). ואז שופכים את השוקולד המומס הזה לקערה השנייה עם השוקולד הלא מומס, מערבבים לאיחוד ומחזירים את כל השוקולד לסיר הכפול ומחממים לכ-105 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסירים מהאש ומקציפים מיד את האספרסו הטחון. יהיה עליכם לעבוד במהירות בכדי לכפות את שוקולד האספרסו על הבננות המצופות בקרמל, ולפזר כל אחת כפית קוקוס מגורר לפני שהשוקולד מתקשה. הניחו לשוקולד להתקשות, הוציאו בזהירות ממגש השירות בעזרת מרית להב דקה והגישו.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
אספרסו טחוןאספרסו טחון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.