בס ים אל קרטוצ'יו
בס ים al Cartoccio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא פלפל, פילה הליבוט, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו הליבוט בקרטוצ'יו, Farfalle עם ארטישוק al Cartoccio, ו פירות ים וירקות בגריל al Cartoccio (מתכונים דומים).
הוראות
גזור 4 (12 אינץ') ריבועים של נייר קלף או רדיד כבד; פרוש ריבועים על משטח העבודה.
שלב אורגנו, 1 כף שמן, הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על כל הצדדים של דגים.
מניחים 1 חתיכת דגים במרכז כל כיכר קלף; העליון כל פיסת דגים עם 2 פרוסות לימון ו 3 פלחי עגבניות.
טפטוף שנותר 1 כף שמן באופן שווה על פילה דגים; לאטום את המנות סגורות כך שהם אטומים.
מניחים חבילות על מחבת ג ' לי רול או בתבנית אפייה עם צדדים.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג (להסיר 1 מנות ולבדוק עבור doneness לפני הסרת האחרים מהתנור).
מניחים מנות על צלחות בודדות; לחתוך פתוח העליון של כל מנה עם סכין.
Al cartoccio (ahl kahr-TOH-chee-oh) פשוטו כמשמעו "בשקית," ו מנות קטנות ומסודרות אלה הן דרך שימושית, טעימה לבשל דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.