תבשיל ירקות בסוף הקיץ יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שמן זית, ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סוקוטש בסוף הקיץ, סוקוטש בסוף הקיץ, ו עוגת דובדבנים בסוף הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים שאלוט ושום. קוק, stirringoften, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים פתיתי redpeper; מערבבים 1 דקה.
4
להוסיף כרוב גבעולים;sauté במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
5
מוסיפים עלים ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד פריך במכרז, על5 דקות. מערבבים בחומץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
6
Addbutter; לזרוק עד נמס. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל.