תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצק משך Prosciutto Pizzan. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: תלוש את הקמח על משטח עבודה וליצור באר במרכז. לחמם את המים המסוננים ל 90 מעלות, להמיס את השמרים ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסוננים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מוסיפים את המלח לבאר יחד עם חצי מתערובת השמרים. עבודה מהמרכז החוצה, למשוך את הצדדים של הבאר למרכז עד כל הקמח משולב (התערובת תהיה דביקה). המשך לערבב את הבצק ולהוסיף את שאר השמרים במרווחים עד שכל תערובת השמרים משולבת. ללוש את הבצק עד שהוא אלסטי, משיי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
4
מוסיפים צביטות קמח במידת הצורך כדי להפחית את הדביקות אבל לא מוסיפים יותר מדי או שהבצק יהיה יבש. ללוש את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
5
לעצב את הבצק לכדור ולשים את הבצק בקערה מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אגרוף הבצק למטה, לחץ את רוב האוויר ולעצב אותו בחזרה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
7
תן את הבצק לעלות במשך 3 שעות נוספות. אגרוף הבצק למטה, ליצור אותו לכדור ומקרר במשך 24 עד 36 שעות כדי "מפגר" על מגש גיליון מכוסה בניילון נצמד. כאשר מוכן, לתת את הבצק חם לטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
הוסף את הפרושוטו סוף, גזר, סלרי, בצל ושום על סיר ומכסה עם מים galloncold 1. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות. אפשר prosciutto להתקרר בנוזל במשך 1 שעה (זה צריך להיות במכרז מזלג).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את פרושוטו, למשוך את החזיר, להשליך מחצית העור החיצוני ומערבבים את השאר עם פרושוטו משך.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.