קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז מזוגגים בשוקולד

בראוניז מזוגגים בשוקולד
בראוניז מזוגגות שוקולד הוא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 209 קלוריות . תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם קקאו לאפייה, זרעי סוכריות ליל כל הקדושים, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז מזוגגות שוקולד , בראוניז מזוגגות משולשות שוקולד ובראוניז מזוגגים בשוקולד מריר .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה חלבונים. טורפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונליספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
זילוף סוכריות ליל כל הקדושיםזילוף סוכריות ליל כל הקדושים
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונליספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונליספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
זילוף סוכריות ליל כל הקדושיםזילוף סוכריות ליל כל הקדושים
ציוד שתשתמש בו
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונליספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
2
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונליספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מורחים לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לזיגוג, מערבבים בקערה קטנה את הסוכר, הקקאו, הוניל ומספיק מים של הקונדיטורים כדי להגיע למרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דבש הדריםדבש הדרים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים מעל בראוניז. מקשטים עם ספריי ממתקים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
7
חותכים לברים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.