בראנץ ' יום ראשון: קרוק-מסייה ומאדאם
בראנץ ' יום ראשון: קרוק-מסייה & מאדאם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 870 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיונז, גבינה, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קרוק מאדאם & מסייה, קרוק מאדאם או מסייה, ו קרוק מיסייה בראנץ ' בייק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה כל פרוסת לחם בצד אחד. הפוך את הלחם ופצל את החזיר והגבינה באופן שווה על ארבע פרוסות הלחם.
מורחים מיונז או חרדל על פרוסות אחרות לפי הצורך. להרכיב כריכים כך בצד החמאה של כל חתיכת לחם הוא בצד החיצוני.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים כריכים (ייתכן שיהיה עליך לבשל בקבוצות). מבשלים 4-7 דקות עד שהגבינה מתחילה להמיס, והלחם קלוי וחום זהוב. הפוך ומבשל עד שהגבינה נמסה במלואה והצד השני של הכריך חום.
אם אתה מכין את הקרוק מסייה, תחתוך את הכריך שלך לחצי ותגיש. אם אתה מכין קרוק מאדאם, מטגנים ביצים באותה מחבת על חום גבוה עד שהלבן כמעט מוכן.
מניחים כריך על צלחת, ומניחים ביצה מטוגנת על גבי.
מגישים או גרסה עם סלט ירוק לבוש קל ובירה חיטה קרה.