ברווז כבד Crostini Toscane עם סלט מלפפון פיקנטי
כבד ברווז Crostini Toscane עם סלט מלפפון פיקנטי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל בתוספת 1 כף, שמן זית כתית נוספת, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית מתכונים דומים: קרוסטיני טוסקנה, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף).
הוראות
במחבת 10 אינץ 'עד 12 אינץ', שמן חום לאט מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים לאט עד רך אבל לא חום (כ 10 דקות).
מוסיפים כבדים, צלפים, פילה אנשובי ופלפל אדום ומבשלים עד להשחמה קלה (כ -10 דקות).
מוסיפים יין ומבשלים עד שנותרו רק 3 עד 4 כפות של נוזל.
יוצקים תערובת כבד למעבד מזון ומתמזגים לסירוגין, משאירים גבשושי-לא חלק-כמו מחית. מתבלים במלח ופלפל ומסירים לקערת ערבוב קטנה.
לקלף מלפפון ולהסיר זרעים. חותכים לתוך 1/8 אינץ ' חצי ירחים להתלבש עם שמן, חומץ, סוכר העונה עם מלח ופלפל.
לחם גריל או טוסט משני הצדדים ולהפיץ 1 כף כבד ברווז תערובת על כל אחד. לחלק בין 4 צלחות.
מניחים 2 כפות של תערובת מלפפון על כל צלחת ומגישים מיד.