ברווז עם אפונה קיץ & שעועית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה, ו ארוחת ערב ברווז קיץ.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. ציון חזה הברווז בצד העור שלהם עם סכין חדה מאוד, ולאחר מכן לחץ על פלפל סדוק על העור ומפזרים מלח.
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת עד שהיא חמה מאוד, ואז לשים את החזה בצד העור למטה במחבת החמה, ללא שומן נוסף. מבשלים 5-6 דקות עד שהעור הוא פריך, ואז להסתובב ולבשל בצד השני במשך 2 דקות.
להעביר את השדיים ברווז, עור בצד למעלה, למגש אפייה, לשפוך את השומן לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי. צולים את הברווז במשך 8-10 דקות, בהתאם לעובי.
בעוד הברווז הוא צלייה, להכין את הירקות. מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות.
הסר את שדי הברווז מהתנור והנח בצד לנוח במשך כ -10 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, עצה שעועית רחבה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שכל הירקות רכים.
מחממים חצי שומן ברווז במחבת עד חם, ומבשלים את הבייקון עד השחמה, על 4 דקות. לזרוק את השום ואת הירקות עד צנרת חם מבריק.
יוצקים את החומץ, לתת לו בועה, ואז מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל.