קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה, ו ארוחת ערב ברווז קיץ.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. ציון חזה הברווז בצד העור שלהם עם סכין חדה מאוד, ולאחר מכן לחץ על פלפל סדוק על העור ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
חזה ברווזחזה ברווז
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת עד שהיא חמה מאוד, ואז לשים את החזה בצד העור למטה במחבת החמה, ללא שומן נוסף. מבשלים 5-6 דקות עד שהעור הוא פריך, ואז להסתובב ולבשל בצד השני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את השדיים ברווז, עור בצד למעלה, למגש אפייה, לשפוך את השומן לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי. צולים את הברווז במשך 8-10 דקות, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בעוד הברווז הוא צלייה, להכין את הירקות. מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
5
הסר את שדי הברווז מהתנור והנח בצד לנוח במשך כ -10 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, עצה שעועית רחבה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פולפול
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לנקז היטב.
7
מחממים חצי שומן ברווז במחבת עד חם, ומבשלים את הבייקון עד השחמה, על 4 דקות. לזרוק את השום ואת הירקות עד צנרת חם מבריק.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את החומץ, לתת לו בועה, ואז מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9
מגישים עם הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם